| Trebam savjet | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ivany Moderator

Broj postova : 3004 Age : 35 Lokacija : kod Osijeka Registration date : 03.02.2008
 | Naslov: Trebam savjet sri sij 06, 2010 9:39 pm | |
| Došlo je do promjene u mom rasporedu, radit ću u smjenama. Što bi značilo da bi realno gledajući za vrtićem bila potreba samo svaki drugi tjedan (tj. 2 tjedna u mjesecu). S jedne strane me to veseli jer ćemo više vremena provoditi zajedno i voljela bi da ostane cijeli tjedan sa mnom kod kuće. S druge strane ne znam da li je to dobro za nju. (nemojte me krivo shvatiti znam da je djetetu dobro biti sa majkom) Ali strah me da ćemo imati velike probleme kod ostanka u vrtiću onaj tjedan kada mora ići?? Hoće se moć uklopiti kod djece i odgajateljica zato što je samo "usputno dijete koje dođe tu i tamo" i nepohađa vrtić redovno? Nadam se da će me netko shvatiti, možda je moje pitanje sad skroz bez veze ali eto mene to sad trenutno zaokupira. Voljela bih čuti vaša iskustva i razmišljanja. Znači, najbitnije mi je donjeti odluku kako će njoj biti najbolje. |
|
 | |
ivana86 Još malo pa neću bit baba

Broj postova : 750 Age : 32 Lokacija : Rijeka Registration date : 13.02.2009
 | Naslov: Re: Trebam savjet sri sij 06, 2010 10:06 pm | |
| Probaj ju dat na poludnevni! Ja dok sam radila Lana je bila na cjelodnevnom jer nismo mogli drugačije,al sad kad sam doma ide poludnevni,odemo ujutro oko 8,8 i pol i do 12 je tamo,ipak je malo s dijecom,a i ja napravim dosta posla,a i ako imam šta obavit u gradu.... |
|
 | |
pia2 Još malo pa neću bit baba

Broj postova : 930 Age : 34 Lokacija : Split Registration date : 19.03.2009
 | Naslov: Re: Trebam savjet sri sij 06, 2010 10:56 pm | |
| i ja se slažem s ivanom, kupi je u podne iz vrtića... |
|
 | |
zvrk06 Admin

Broj postova : 12186 Age : 29 Lokacija : Dalmacija u mom oku Registration date : 30.01.2008
 | |
 | |
ninana Moderator

Broj postova : 10836 Age : 33 Lokacija : Tuzla Registration date : 03.06.2009
 | Naslov: Re: Trebam savjet čet sij 07, 2010 1:15 pm | |
| slazem se s curama  |
|
 | |
zeljkica0205 Moderator

Broj postova : 2399 Age : 38 Lokacija : SISAK Registration date : 17.07.2009
 | Naslov: Re: Trebam savjet čet sij 07, 2010 3:42 pm | |
| Ako vam je vrtić blizu i možeš ju voditi,onda preporučam da ju vodiš barem na par sati. Ako i ne bude išla nije ništa strašno kod nas je jedna "leteća djevojčica" i super se uklopila i djeca su je prihvatila odlično, a ona kao da je tu svaki dan.
Jedini nedostatak je što kada nešto radimo i novo učimo ona puno toga propusti i onda joj to fali. _________________   |
|
 | |
ivany Moderator

Broj postova : 3004 Age : 35 Lokacija : kod Osijeka Registration date : 03.02.2008
 | Naslov: Re: Trebam savjet čet sij 07, 2010 4:46 pm | |
| - zeljkica0205 je napisao/la:
Jedini nedostatak je što kada nešto radimo i novo učimo ona puno toga propusti i onda joj to fali.
Zanimao me tvoj odgovor željkice, ipak si ti iz te struke  a baš sam se ovog najviše bojala. Da imam mogućnost da je vodim tako na pol dana ili par sati nebi imala ovu brigu sad. Kao što znati mi neživimo baš u Osijeku, a kod nas u selu nema vrtića. Što znači ili će ići na cijeli dan u vrtić ili neće nikako ići. Imam do vrtića oko pol sata autom, pa onda opet nazad i kad budem išla raditi opet tako, nemam toliko novaca za gorivo a neda mi se dnevno provoditi 2sata u autu. Sve mi se čini da će biti tako da će onaj tjedan kad radim drugu ići 2dana u vrtić, povest će je Mateja ili mm, mislim da će tako biti najbolje. |
|
 | |
zeljkica0205 Moderator

Broj postova : 2399 Age : 38 Lokacija : SISAK Registration date : 17.07.2009
 | Naslov: Re: Trebam savjet čet sij 07, 2010 5:39 pm | |
| Da ,probaj tako bar da ide 2 dana u tom tjednu,ako možeš iskombinirati. Da ne gubi puno. Držim fige da se iskombinirate! Princezi pusa! _________________   |
|
 | |
Giovanna Moderator

Broj postova : 2862 Age : 29 Lokacija : Zadar Registration date : 30.01.2008
 | Naslov: Re: Trebam savjet čet sij 07, 2010 8:31 pm | |
| Ja radim u smjenama tj. jedan tj od 8-14 i drugi od 14-20. znaci kad radim ujutro ide normalno,a kad radim popodne odvezem je oko 10-11.11ipo. ovisno do kod je spavala, sta ja imam raditi i bla,bla.. a nekad je ni ne odvezem. iz vrtica je tada kupi mm,moja sestra ili mama.. ali meni je vrtic na 10 minuta,pa onda..
nadam se da ce vama odgovarati tako kako si isplanirala. |
|
 | |
EMA-ST baba

Broj postova : 611 Age : 38 Lokacija : Split Registration date : 28.07.2009
 | Naslov: Re: Trebam savjet pet sij 22, 2010 7:42 am | |
| Ema ide u vrtić u 7 ipo,a idem po nju iza ručka tj. iza 12 ipo. iako je vrtić 10-osatni ne ostavljam je iza ručka jer joj je za prvu godinu sasvim dovoljno ovih 5 sati,a posebno jer sam ja doma. sad kad rodim neće ić u vrtić jedno vrime da se brže prilagodi na seku i da joj ne donese onako malenoj neku virozu ili ne daj Bože gripu iz vrtića. ivany nezgodno ti je to šta je vrtić daleko,al u svakom slučaju mislim da je bolje da dite ide konstantno u vrtić,nego jedan tjedan da,a drugi ne....  |
|
 | |
Aca Moderator

Broj postova : 5685 Age : 41 Lokacija : Bjelovar Registration date : 30.01.2008
 | Naslov: Re: Trebam savjet pet sij 22, 2010 7:50 am | |
| [quote="EMA-ST" ivany nezgodno ti je to šta je vrtić daleko,al u svakom slučaju mislim da je bolje da dite ide konstantno u vrtić,nego jedan tjedan da,a drugi ne....  [/quote] Slazem se u potpunosti s curama.  |
|
 | |
ivany Moderator

| Naslov: Re: Trebam savjet pet sij 22, 2010 12:43 pm | |
| "odrađujemo" tjedan po tjedan što bolje možemo  |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Trebam savjet  | |
| |
|
 | |
| Trebam savjet | |
|